Unosi za: Arhiva za 2009/12

Hej, vi, strava ljudi! Pred nadolazeće strava praznike i strava crni petak i, i narastajuću strava zimsku groznicu, Ovo je Elijah B Torn original strava video kuhinja! Zašto bi muzičar pravio kuvarski video, pitaš se? Proveri, pa ćeš videti! A za vas koji niste okusili praznično ludilo, koji se niste znojali i padali u groznicu ili s [...]
Posle 15 dana nerealnog, natprirodnog, obojenog novembra u Dubai-u, povratak u realnost i nedostatak boja Sorabije... sreća pa sam imao zašto da se vratim ;)


World AIDS Day, observed December 1 each year, is dedicated to raising awareness of the AIDS pandemic caused by the spread of HIV infection. It is common to hold memorials to honor persons who have died from HIV/AIDS on this day. Government and health officials also observe the event, often with speeches or forums on the AIDS topics. Since 1995, the President of the United States has made an official proclamation on World AIDS Day. Governments of other nations have followed suit and issued similar announcements.

AIDS has killed more than 25 million people between 1981 and 2007, and an estimated 33.2 million people worldwide live with HIV as of 2007, making it one of the most destructive epidemics in recorded history. Despite recent, improved access to antiretroviral treatment and care in many regions of the world, the AIDS epidemic claimed an estimated 2 million lives in 2007, of which about 270,000 were children.

:: wikipedia

Dakle, gradi se, izgrađeno je. Mislim na onih dva puta po deset kilometara na ovom ili onom autoputu. Nikako da se odredi da li je Horgoš Beograd, Subotica Novi Sad, Subotica Beograd, važno je da je asfaltirano, iako bi neki da lomimo jezik i kažu …valtirano a ne …faltirano, dok je AS uvek kec u rukavu. Ako se ovako nastavi izgradnja (godišnje 20 kilometara) za deset godina stižemo u Belgrad! A predviđanja da će se sledeće godine izgraditi duplo više – samo je dvostruki optimizam da će za tako nešto i biti para, jer ne verujem nikome na reč časnu ili poštenu. Kada vidim (bude gotovo) verovaću.

PICT0049
I opet ipsilon krak – Y-KRAK! Uveliko se vrši menjaža zemljišta za zaobilaznicu oko Subotice; i u ovom slučaju kažem da ću verovati kada budem video da i poslednji pedalj zemlje stoji na raspolaganju graditeljima Y kraka. Dosadašnji nerad i nemar koji su prikazani u proteklih ko zna koliko godina daje mi za pravo da verujem kada budem video. U prilog mi govori i izlaganje „domaćeg“ ministra, gospodina Dulića, da će zaobilaznica biti gotova do 2012 godine ako… vlada u međuvremenu ne padne! Što se mene tiče Vlada je Vlada, ova ili ona, sadašnja ili buduća, ako je preuzela obaveze treba i da ih se pridržava. Dakle, pala ili ne pala VLADA, bilo koja VLADA ima da odrađuje svoje obaveze prema narodu i prema državi, jer ovoj državi ne može da bude nevažno da li protok robe preko njene teritorije (kamioni bre!) ide podmazano, ili već na ulasku u zemlju Srbiju preko centra njenog najsevernijeg grada.
JASIKEVIČEUS GRANDE


Vrlo indikativan grafik -- ovo je iskustvo sekretara (ministara) različitih američkih administracija u privatnom sektoru. Po pravilu su administracije Demokrata imale nešto manje tog iskustva od republikanskih, ali apsolutni šampion je Obama. Skoro celokupno radno iskustvo članova sadašnje Obamine administracije je bilo u javnom sektoru.
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37