Unosi za: Arhiva za 2010/04

Rok koncert humanitarnog karaktera, u organizaciji NKC-a, SKC-a i udruženja građana Balkanrock održaće se 9. i 10. aprila u sali Pravnog fakulteta (SKC).

Koncert je organizovan sa ciljem prikupljanja novčane pomoći za lečenje mladog niškog muzičara Srđana Mitića, basiste sastava “Riders of the white horse”.  On je, u svojoj 16-toj godini, oboleo od multiple skleroze, ali s obzirom na rano otkrivanje bolesti postoje šanse za njegovo izlečenje.

Cena karte PO VEČERI biće 150 dinara, a moći će da se kupe u “Happy House”-u (TC Kalča) i CD Sound-u (Novi podzemni prolaz). Sav prihod ide za lečenje Srđana Mitića.

Satnica i raspored bendova:

Petak, 9. april:

21:00 „Riders on the white horse“
21:40 „The Combs“
22:20 „The people who stare at goats“
23:00 „Bitange“
23:40 „Decokvaritelji“
00:20 „The Revelators“

Subota, 10. april:

21:00 „KZP“
21:40 „Ego“
22:20 „Dok 7“
23:00 „Repression Release“
23:40 „Navta Kriejtiv Kru“
00:20 „Styptic

No related posts.

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Pristižući rokovi za prestanak podrške (End of Support) za Windows XP SP2, Windows Vista RTM i Windows 2000 Professional, i šta korisnici ovih proizvoda treba da znaju kako bi obezbedili dalju sigurnost svojih računara U danima i mesecima koji dolaze prestaje podrška za grupu Windows proizvoda što znači da više neće biti sigurnosnih ispravki (update-a) za XP SP2, Windows Vista RTM, Windows 2000, i Windows Server 2003. Kako bi nastavili da primaju podršku, i osigurali bezbedno okruženje za rad svojih računara, korisnicima ovih Windows proizvoda preporučuje se da pređu na najnoviju verziju Microsoftovog operativnog sistema Windows 7, ili da instaliraju poslednje servisne pakete koji su besplatni. [More...] Najpre, 13. aprila prestaje podrška za OS Windows Vista bez instaliranih servisnih paketa, ponekad poznatijeg kao Windows Vista RTM, što za korisnike znači da bi trebalo da instaliraju SP1 (ili preporučeni SP2). Korisnici Windows XP SP2 i Windows 2000 Professional će doći u sličnu situaciju 13. jula 2010, i preporučuje se da instaliraju SP3. Kao dodatak, Microsoft tada prestaje i sa pružanjem podrške za Windows Server 2000 a Windows 2003 ulazi iz perioda glavne u period produžene podrške.
Erdut:


Čelarevo:

London:

Pripremili smo kratak spisak naslova koji će se pojaviti u prodaji u toku aprila meseca, a smatramo da iz nekog razloga zaslužuju pažnju. Kao što vidite iz najave, Igrorama blog će od sada da se bavi i opisima igara za konzole. Nadamo se da vas ova vest raduje koliko i nas u redakciji, koji smo stari konzolaši i kunemo se u Segu i Nintendo. Dead to Rights: Retribution X360/PS3, Namco Bandai, 16
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37