Unosi za: Arhiva za 2010/05

Novi, 36. broj Full Circle Magazin-a, donosi:

- Command and Conquer,
- Program in Python (10. deo),
- Retouching in GIMP (3. deo),
- Use Google effectively,
- Top 5 – Scaning Applications...

Mada je možda za neverovati, ali FCM izlazi pune tri godine,
prešavši put od nekoliko skromnih postova na zvaničnom
Ubuntu forumu do odličnog GNU/Linux magazina!
Mogu samo da im poželim još puno izdanja ...
Broj 36. se može skinuti sa adrese:
http://dl.fullcirclemagazine.org/issue36_en.pdf

mali doktor džekil
u meni
slušao je mister hajda
kako mu priča
o kinaskom
klofildu
pinokiju
svim tim životima
koji se šire
kao svemir
puneći ništavilo
tamnom materijom
primalnog krika

twitter for android[fbshare]

Na mobilnoj platformi Android dostupna je sva sila aplikacija za pristup Twitteru. Ja osobno koristim Twidroid jer mi nudi apsolutno sve dodatke potrebne za upravljanje i manipulaciju mojim računom. Iz tabora Twittera dolazi vijest da se u Android Marketu napokon našla i službena aplikacija.


Na žalost ne mogu je isprobati jer je za korištenje aplikacije potrebo posjedovati uređaj s Androidom u verziji 2.1 i višima. Korisnici koji su u mogućnosti trk u Android Market i skidajte službenu aplikaciju…

Izvor…

Povodom Svetskog dana astme organizujemo seminar (predavanje i razgovor) o astmi. Konačno ćemo imati priliku da se svi upoznamo, družimo, naučimo i utrvdimo naša znanja o astmi. Pozivamo sve astmatičare i roditelje bolesne dece da nam se pridruže kako bismo podigli svest o značaju ove hronične bolesti modernog doba.

Vreme: subota 8. maj 2010. sa početkom u 11h. Registracija počinje od 10:30.
Mesto: Novi Sad, Hotel Prezident, Futoška 109
Učestvovanje na seminaru je besplatno

Prijavite se!

Slični tekstovi:

 • Edukativni seminar o astmi sutra u Novom Sadu
 • Par odgovora o novom gripu i astmi
 • Prvi edukativni seminar u okviru Programa kontrole astme
 • Mali podsetnik o alergijama i astmi
 • Lg Ally  [fbshare]

  Početkom travnja donio sam vam glasine o novom LG-jevom uređaju na Androidu – LG Aloha. Prve informacije govorile su da se radi o uređaju s potpunom metalnom tipkovnicom s 1GHz procesorom Snapdragon, 3,5 inčnim zaslonom te drugim tehnikalijama. Vizualno je uređaj donekle sličan najavama, no promijenio je naziv te ponešto tehničkih detalja.


  Kao što vidite iz priloženog video isječka LG je sklopio nekakv ugovor s filmašima tako da se LG Ally promovira u sklopu filma Iron Man 2. što se pak tehničkih detalja tiče, Aloha će sadržavati procesor na 600MHz ARM11, što je nešto slabije od najava. Više detalja očekujem uskoro.

  Izvor…

  http://img541.imageshack.us/img541/7633/23641381082884426158453.jpg BRAF postao prvi i jedini za sada promoter proslave SVETSKOG DANA MUZIKE na Balkanu.Naime planetarna manifestacija-finale BRAF 2010 zakazana je za 21.06.2010. godine na Oplencu kraj Topole.Da proslava svetskog Dana MUZIKE postane tradicija.

  Dakle, posle sadržajne (online) polemike na temu prošlonedeljnog skupa koji je u Beogradu organizovala Erste banka imam određeni stav (za PRomenu), pa bi da ga šeram (isto za promenu) -> U fazi (kamenog doba) PRimene internet kanala komunikacije u poslovne svrhe, korak Erste banke je za svaku pohvalu! Erste je prva banka u Srbiji koja [...]
  Radosne vesti za sve ljubitelje džinovskih robota! MekTek je danas, konačno, posle godinu dana pravnih nesuglasica, ponovo izdao MechWarrior 4: Mercenaries, i to potpuno besplatno. Igru možete preuzeti odavde, a ako to uradite, očekuje vas sto pet različitih modela mech-ova, preko sto smrtonosnih pucaljki, i pet zvaničnih servera koji samo čekaju da počnete sa multiplayer okršajima. Uz ovaj
  blogodak blog

  Blogodak?

  Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

  O projektu

  Podrška

  MyCity.rs

  DevProTalk

  Duhovi iz Palmotićeve 37