Unosi za: Arhiva za 2011/03
Lepo je to ponekad; pljuga, cuga i filozofija.

Ko sam ja?
- Ti si smarač.

Kuda idem?
- Kuda si poš'o.

Šta je to ljubav?
- Kad ti se jebe samo s jednom osobom.

Da li postoji Bog?
- Naravno, to je onaj koji žene redovno dovodi do orgazma.

Da li je čovek zao ili je dobar?
- Koji čovek?

Šta je znanje?
- Ime jedne knjižare u Beogradu.

Šta je lepo?
- Opisni pridev.

Šta je to duša?
- Drugo ime za budalu.

Šta je smisao života?
- Da se ubiješ.

Da li ima života posle smrti?
- Ima. Kad umreš, drugi nastave da žive i posle tebe.

Šta je istina?
- Istina je da mi je pun džak filozofije.

Napomena: U tekstu je korišćen isključivo materijal iz autorkine glave.
Nema veće sloge i ljubavi na ovom svetu nego između progresivaca i neokonova. Bill Kristolova (bivši komunista, sadašnji socijal-demokrata, i papa neokonova) oda voljenom vođi Baraku Huseinu Obami, posle intenzivnih konsultacija sa istim o Libiji, na Obamin zahtev! Ovde.

apple ipad2

Još uvijek čekamo Appleove službene podatke o prodaji njihovog tableta iPad 2, a s raznih strana dolaze neprovjerene informacije. Ekipa ebaya objavila je svoje vlastite u prigodnoj infografici.


Većina prodanih iPada 2 preko ebaya ostaje na tlu SAD-a (65 posto), a od ostalih zemalja najviše ovih tableta isporučeno je u Rusiju i Kanadu, nakon čega slijede Hong Kong, Japan i Velika Britanija.

Isti podaci pokazuju da većina korisnika najradije kupuje iPad 2 u Wi-Fi varijanti s kapacitetom 16 GB (30 posto), a slijedi 64 gigabajtni 3G model (23 posto). Korisnici ebaya spremni su za svoj novi gadget platiti i podosta više od njegove originalne cijene tako da se model Wi-Fi 16 GB prodaje za 198 dolara više od originalne cijene ovog uređaja, a top model, 3G 64 GB, za čak 406 dolara više.

Pogledajte prigodnu infografiku:

ebay iPad 2

Klik na sliku za uvećanje...

Izvor…

Meni su ulepsali dan Написано под: Zelenilo
Znate ono kada nekome želite da učinite najveći mogući stilski plezir, pa joj zalepite etiketu nova Bradshaw.
Ta titula u sebi sublimira sve i svašta: od besprekornog stila, duhovitosti i šarma, pa sve do životnog stava. Mnoge dame sa javne scene pokušale su (neuspešno) da pridobiju ovu laskavu titulu, a u poslednje vreme se o Blake Lively šuška kao o legitimnoj naslednici omiljene nam Carrie. Ipak, ja bih ovu priliku iskoristila da za istu nominujem Diane Kruger.
Sve je tu!
Lagano razbarušena kosa, puf suknja, zanimljivi modni detalji, cipele to die for... I najbitnije NYC žuti taksi u pozadini.
SJP in your face!
Inače Kruger je ovako savršeno stilizovana pošla na aukciju: Green Auction: Bid To Save The Earth. A za look, od glave do pete, odgovoran je Jason Wu.


Pre nekog vremena pomenula sam takmičenje Evropskog novinarskog centra na temu vode i moju seriju postova o Dunavu.Žiri je izabrao pobednike/ce i dao obrazloženja za svakoga.
Ovo sam ja (shameless self-promotion, kako bi neki rekli:))

"Larisa Rankovic from Serbia!

Larisa´s series on the Danube river has been impressive. Nice use of photos, extensive research, originality, and some surprise takes on the topic - such as 'Danube and its Music'."


Hvala EJC.Nagrada je reporting trip u Portugal, pretpostavljam da će se ovde naći neki od utisaka.

Ja se često namrštim
I stanem za vrata,
Pa se srdim i srdim
Po dva do tri sata.

Pitaju me i otac,
I tetka i mama:
” Šta je tebi, Bojice?”
- Ja ne znam ni sama.

A kad čelo razvedrim
(To me stane truda),
Onda pitam samu sebe:
” Što si bila luda?

Polaznice u školici napreduju, pa moram i ja :) Evo da vam pokažem kako se gungula pretvara u pamučni džemper! Plela sam ga odozgo-nadole, te ću na dužini raditi još, otprilike dok imam materijala :). Pamuk je, ide sporije, ali ipak ne mnogo sporo, jer je sve „glat“. Zadovoljna sam kako se šara ravnomerno pojavljuje. [...]
Da sam danas emigrirao iz Srbije i raskinuo sve veze sa istom ne bih znao da u Srbiji nema levičarskih partija. U zemlji u kojoj se na svete krave države blagostanja troši više od pola budžeta, a subvencije daju šakom i kapom meni ostaje pitanje kako je moguće otići više u levo, a da se ne ode i od minimuma pameti. Blago meni u liberalno-konzervativnoj Srbiji.
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37