Unosi za: Arhiva za 2012/04

Google je predstavio prvi online servis za ankete dizajniran da pomogne kompanijama u pokretanju jeftinih online istraživanja.

THQ javlja da je Warhammer 40,000: Dark Millennium preobražen potpuno iz jednog očekivanog i "skupog" MMO iskustva u singleplayer. Kingdoms of Amalur: Reckoning je naslov koji je imao maltene isti slučaj. Ne znam koliko je ovo dobro za igrače, ali defintivno nije za razvojne timove. Otpušteno je 79 radnika iz Vigil Games-a (Austin grane) i 39 iz Relic Entertainment (Vancouver grane). Datum izlaska se još ne zna.[Pročitaj ceo članak...]
Sokobanja grad pod planinom RtanjU "Politici" od 2. decembra 2008. piše da danski gimnazijalci uopšte ne moraju ni da dolaze u školu! Pazi, zar je to lepo?! Da sam "Politika", ne bih ni pisao o tom, nego o nečem vrednijem, preporučljivijem, a ne... Dalje?... Ðacima je dozvoljeno da jedu i pričaju na času!... Dok nastavnik predaje, đaci mogu da igraju video-igrice, čak i piju! Izostanke ne moraju da pravdaju! Mogu, na časovima, da šalju imejlove i, naravno, da ih primaju pošto im mobilni telefoni nisu isključeni! Važno je da polože testove, i stvar je u redu.
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37