Unosi za: Arhiva za 2012/10


Red Barrels je još jedan razvojni tim koji je rešio da preplaši sve potencijalne mušterije za "Noć veštica", prikazivanjem promotivnog snimka za svoje horor ostvarenje Outlast. On je u suštini isti kao i prethodni, ali je znatno duži i detaljniji. Jeste da igra ne izgleda ni približno strašno kao naslov Amnesia, ali ne izgleda ni naivno. Očekujemo je na leto sledeće godine. [Pročitaj ceo članak...]

"Noć veštica" je uz nas, a kao za očekivati je da se svašta pojavljuje tada, zato skupite hrabrost i pogledajte novi promotivni snimak za horor naslov Amnesia: A Machine for Pigs. Jedina "loša vest" je to što je objavljivanje ove igre pomereno za narednu godinu, iako je trebalo da bude u prodaji već u ovo vreme. Ipak, možda je to po srčane bolesnike i bolje, a ko to još nije imaće priliku da postane.[Pročitaj ceo članak...]
Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca, koristeći svoj jedinstveni Google/Blogger nalog za prijavu na sistem. Svako ko je jednom ili više puta zaslužio "mesečnu članarinu", dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan bloga.
[Pročitaj ceo članak...]
Trolovanje je po definiciji – loženje, ukratko. Kad vam je dosadno lepo podložite, i cvetate prateći razvoj događaja :D. In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Sigurno ste se nekada zapitali šta rade patuljci za vreme jeseni, te da li se uopšte i pripremaju za zimu, s obzirom da uglavnom žive u svojim dvoranama ispod Zemlje dok se svaki drugi živi stvor zavlači u svoju jazbinu da se skloni hladnoće. Pripremaju se i patuljci za neizbežnu zimu, ali kako i na koji način, Paradox Interactive i Zeal Games Studios su to prikazali u novom promo-snimku naslova A Game of Dwarves.[Pročitaj ceo članak...]Happy Halloween guys... These are some of the coolest Halloween pics I found! Trick or threat, enjoy :)))

Bacite pogled na neke od najgotivnijih slika inspirisanih ovim praznikom :)
U najezdi praznika koji nam nadiru, iz najčešće Amerike, večeras imamo Halloween. Ne znam kako se kaže – Srećan Halloween ili…, ali imam prigodnu fotografiju. U svakom slučaju SREĆNO.

CikloN jе ovog lеtа bio mаnjе аktivаn u orgаnizаciji biciklističkih vožnji аli imаmo, nаdаmo sе, dobro oprаvdаnjе.

Nismo bili bеsposlеni, vеć smo bili zаokupljеni plаnirаnjеm biciklističkih rutа nа području turističkе rеgijе Zаpаdnа Srbijа kojа obuhvаtа opštinе opštinе Užicе, Čаjеtinа, Požеgа, Ariljе, Ivаnjicа, Sjеnicа, Prijеpoljе, Novа Vаroš, Bаjinа Bаštа i Kosjеrić.

Cilj jе bio dа isplаnirаmo dobrе rutе kojе ćе rеgionаlno…

Ikarija mediteranska ishrana i dijeta za dugovečnostИкарија грчко острво у Егејском мору, познато по митологији, је место где су људи веома дуговечни, и многи живе по 90 и више година у добром здрављу. Текст амера Дена (Dan) на тему дуговечног живота Икаријанаца, почиње са пар пасуса увода кроз причу живота Стаматиса Мораитиса и његове супруге Елпиники. Средином прошлог века, Стамитис који је живео у Америци, по налазу доктора био је оболео од рака. Доктори су му предвидели мало живота, и Стамитис вођен тим податком одлучује да се врати у своју родну Икарију и тамо сконча свој живот.

Čim je ovaj recept izglasan za temu kuVarijacija, znala sam da ću učestvovati. Zvučao je toliko dobro, i toliko jednostavno, da nisam mogla da nađem razlog da ga ne probam.
Pročitajte više »
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37