Blogodak

O Projektu

Blogodak je agregator blogova na srpsko-hrvatskom jeziku. Sam projekat nastao je sa ciljem da se prevaziđu ograničenja postojećih agregatora (više detalja o tome možete pronaći na blogu autora).

Blogodak 1.0 Features

  • Import feedova
  • Pretraživanje
  • Arhiva
  • Personalizacija
Import feedova
Blogodak prati sve izmene sadržaja na svakom pojedinačnom Blogu sa naše liste i automatski ažurira svoju bazu. Prilikom importa vrši se konverzija u latinicu (utf-8 kodni raspored). Trenutno se ažuriranje sadržaja vrši na svakih 30. minuta.
Pretraživanje
Obzirom da se zapisi sa svih blogova smeštaju u našu bazu, svi importovani feed-ovi mogu se pretraživati, na isti način kao i na svakom pojedinačnom blogu.
Arhiva
Već nekoliko meseci Blogodak importuje feed-ove sa domaće Blogosfere, tako da između ostalog možete listati arhivu za celu 2006-u godinu.
Personalizacija
Ovo je ujedno i krucijalni deo našeg servisa. Svaki korisnik može da kreira sopstvenu listu blogova koje želi da prati. Nakon registracije određeni blogovi su preselektovani (oni za koje smo smatrali da su izuzetno kvalitetni u svojoj kategoriji), a svaki korisnik može po želji da menja svoju listu.
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37