Svi postovi sa bloga: ITdogadjaji.com

Lean Startup Conference održaće se 3-4. decembra u San Francisku, a na istom mestu okupiće se neka od najvećih imena Lean startap global pokreta kao i veliki broj uspešnih preduzetnika. Treću godinu zaredom u Temišvaru će se održati simulativni prenos događaja u prostorijama City Business Centre-a. Cilj je da se zainteresovani okupe na jednom mestu kako bi slušali i pratili dešavanja u San Francisku ali i razgovarali o tome kako biti što inovativniji, produktiviniji, uspešniji u svojoj okolini. Događaj počinje 3. decembra u 17 časova i traje do narednog dana, 3:15 rano ujutru. Pre nego što počne prenos konferencije u San Francisku, gosti će u Temišvaru imati priliku da upoznaju lokalne preduzetnike zainteresovane za stvaranje i vođenje uspešnih startupova.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

Udruženje e-Razvoj organizuje treću Konferenciju e-Razvoj koja će se održati 29. marta 2013. u Beogradu, u velikoj sali Privredne komore Srbije, od 09:30 do 15:00 čаsovа. Tema konferencije je Razvoj informacionog društva kao osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti. Cilj  je da se ukaže na značaj i potrebu razvoja Republike Srbije kao informacionog društva. Informaciono-komunikacione tehnologije, uz adekvatne i efikasne mere države, privrede, institucija i ostalih relevantnih činilaca mogu i trebaju da postanu osnova ekonomskog rasta i poslovne inovativnosti. 

Detaljnije »

Dodaj komentar »

U organizaciji Instituta za fleksibilne kulture i tehnologije NAPON, od ponedeljka, 26. do četvrtka 29. novembraod 19h, u Omladinskom centru CK 13 u Novom Sadu, održaće se program pod nazivom „Autonomije – Koprodukcija društva i tehnologije“. „Autonomije“ istražuju različite implikacije mašinske nezavisnosti i propituju autonomiju pojedinca u mrežnom društvu. Mašinska inteligencija je više od jednog veka deo ljudskog imaginarijuma, i sam pristup tematici je neizbežno obeležen naučno-fantastičnim vizijama o utopijskim i distopijskim scenarijima bliske budućnosti mašinizovanog društva. Šta predstavlja koprodukcija društva i tehnologije i koliko danas društvo i tehnologija proizvode realnost?

Detaljnije »

Dodaj komentar »

Allied Telesis, globalni proizvodjač IP/Ethernet mrežnih rešenja i jedan od vodećih učesnika u razvoju Triple Play mreža, slavi 25 godina od osnivanja kompanije. Takođe, regionalna kancelarija Allied Telesis-a u Beogradu slavi 10 godina poslovanja. Tim povodom organizovan je susret 4. decembra u Hotelu Tulip Inn (Putnik Belgrade). Susretu će prisustvovati i gospodin Miodrag Šundić, Allied Telesis Sales Director, CEE Region.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ u okviru projekta „Vrednosti mladih Srbije“ u petak, 23. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu, održaće treći po redu „Divac Ideja Forum“. Glavni cilj trećeg Divac Ideja Foruma je predstavljanje dosadašnjih rezultata, započetih i realizovanih omladinskih projekata. U okviru Foruma biće organizovana tri okrugla stola koja će se baviti temama: zapošljavanje i obrazovanje mladih: kako do preduzimljivijih mladih, bezbednost mladih: kako sprečiti vršnjačko nasilje i onlajn aktivizam: internet u službi mladih.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

Prošlo je nedelju dana od How to Web konferencije. Utisci su se slegli. Šta napisati a da drugi već nisu pomenuli na svojim blogovima, twitter nalozima, facebook profilima? I ova konferencija je bila pun pogodak za one koji žele da čuju nešto novo, nešto staro, nešto zanimljivo, da se upoznaju nove ljude, da pojačaju veze sa onima koje su već upoznali. Savršena prilika da razmislite da li ste u pravoj priči i na pravom putu.

How To Web 2012

Detaljnije »

Dodaj komentar »

Start konferencija, ujedno i takmičenje, održaće se 8. i 9. decembra na Fakultetu organizacionih nauka. Cilj konferencije je podizanje svesti novih informacionih tehnologija u Srbiji i kreiranja društveno korisnih aplikacija za Windows 8, najnoviji operativni sistem Microsoft-a, dostupnog širokom broju različitih uredaja. Ovaj događaj je organizovalo Udruženje studenata informatike FONIS, uz podršku FON-a, Digitalne agende i brojnih sponzora.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

ICT Net Cluster Conference će se održati 22. novembra u velikoj sali Studentskog kulturnog centra (SKC) u Beogradu sa početkom u 10 časova. Tema ovogodišnje konferencije je "Tehnologija i preduzetništvo", a predstaviće se nova tehnološka rešenja i ideje, kao i novi pristupi i procesi u savremenom menadžmentu koji će pomoći pri razvijanju poslovanja. Takođe, imaćete priliku da se upoznate sa aktuelnim trendovima u domenu informaciono-komunikacionih tehnologija.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

LUGoNSPrvi LUGoNS BarCamp održaće se u subotu 1. decembra 2012. godine u Novom Sadu u hotelu Aurora, sa početkom od 12.00h i trajaće do 20.00h. Ulaz je slobodan, a cilj ovog prvog okupljanja je da probudi i animira zajednicu i da vrati  nekadašnju dinamiku dešavanja u Novom Sadu.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

ASUS Gejmin FestivalTreći "ASUS" GAMING FESTIVAL održaće se u Domu Omladine, u Beogradu, 17. i 18. novembra 2012. godine. Ove godine program je znatno proširen i prebačen na četiri nivoa Doma Omladine. Sam program se deli na zvanične turnire, takmičenja, sajamski/izložbeni deo i izložbu 3D radova.

Detaljnije »

Dodaj komentar »

blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37