Svi postovi sa bloga: Salsa u Nišu

Sergej MilićevićNedavno je kroz klasične i društvene medije odjeknula vest o malom Sergeju Milićeviću koji boluje od velikog tumora na mozgu i kome je neophodno lečenje i posebna hemoterapija u Istanbulu.

Ekipa Salsa Motion Tima iz Beograda došla je na ideju da 17. novembra organizuje veliku humanitarnu plesnu žurku u Beogradu gde bi prihod od ulaznica bio uplaćen na Sergejev račun u banci što bi bilo korišćeno za troškove lečenja u inostranstvu.

Objavljen je i poziv svim ostalim gradovima i plesnim klubovima da se priključe akciji i organizuju plesno veče shodno svojim mogućnostima i da se od karata, koje bi bile onoliko koliko posetioci mogu izdvojiti u tom trenutku, prikupe određena sredstva za malog Sergeja.

Do sada se odazvalo već 15-tak škola iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca, a očekuje se i angažovanje plesača iz drugih gradova kako bi kroz ovu humanitarnu akciju pokazali svoju solidarnost i pomogli onima kojima je pomoć trenutno veoma potrebna.

Dodatni resursi o Sergeju i akcijama koje su u toku:

Podaci za uplate:

  • broj dinarskog računa (u Komercijalnoj banci na ime Sergej Milićević): 205-9011004580162-90
  • broj deviznog računa: za inostranstvo – SWIFT-BIC: KOBBRSBG, IBAN/Account Number: RS35205903101757305097; za Srbiju (samo pravna lica): 90-310-1757305.0A
  • roditelji: otac – Saša Milićević (+381 64 5811065) i majka – Jasna Milićević – Jelenković (+381 63 7464302)

Koristimo ovu priliku da još jednom pozovemo sve one koji mogu nekako pomoći da svojim doprinosom na bilo koji način pokažu solidarnost i priključe se ovoj velikoj humanitarnoj akciji (podela informacije na Facebooku, Twitteru i drugim društvenim mrežama, objava na svom blogu ili nekom drugom mediju, finansijski prilog i sl.).

Dirty dancing tim nas je obavestio da ovog petka (9. novembra) neće biti salse u Juridicumu, ali će to biti nadoknađeno žurkama 16, 23. i 30. novembra.

Novembar mesec otvaramo novom salsa žurkom u klubu Juridicum, u petak 2. novembra.

Mesto je veoma dobro poznato svim salserosima, kao i muzika i vrela atmosfera koja je tamo zastupljena, tako da očekujemo još jednu dobru salsa žurku ovog petka u Juridicumu.

Tu je i Facebook događaj za ovu priliku, kao i telefon za rezervacije 064/261-4560 i 062/2332-79. Rezervacije važe do 23h.

Vidimo se na žurci!

Alex Lima@SMW6U periodu od 30. novembra do 2. decembra 2012. godine u Beogradu će biti održan 7. po redu Salsa Motion Weekend. Kao i svih prethodnih puta i ovog puta se očekuje velika posećenost – i instruktora i polaznika.

Ove godine je planirano preko 30 radionica, više od 15 instruktora predvođenih Israelom Gutierrezom, Alexom Limom i Yanet Ochun Chango, kao i 3 velike salsa žurke.

Ono što je iznenađenje ove godine jeste i veliko salsa takmičenje “1st Belgrade International Salsa Open”, kao i veliki sajam festivalske salsa opreme i drugih salsa seminara.

Salsa takmičenje podeljeno je u 4 kategorije: cuban salsa, LA salsa, NY salsa i bachata, a kotizacija iznosi 10€ po osobi. Učesnici sa Full Passom dobijaju 50% popusta na kotizaciju, a nagrade za sve 4 kategorije su Full passovi za SMW7 i neke druge salsa festivale iz regiona.

Naravno, tu su i show nastupi na gala večeri, kao i veliki broj raznovrsnih plesova koji će biti prezentovani tokom 3 dana trajanja festivala.

Cene

  • Full Pass – septembar 45€, 1-15. oktobra 50€, 16-31. oktobra 55€, 1-15. novembra 60€, 16-29. novembra 65€, na dan festivala 70€
  • Full Party Pass – septembar, oktobar i novembar – 25€

Popusti:

  • 11-20 osoba – 5€ popusta po osobi
  • 21-30 osoba – 10€ popusta po osobi
  • 31-40 osoba – 15€ popusta po osobi

Rezervacije

Svi oni koji još uvek nisu rezervisali svoj Full pass mogu to učniti putem ovog formulara, a za detaljnije informacije možete nam se obratiti putem e-mail adrese info@salsanis.com ili telefona 063/830-95-18.

Naravno, tu su i kontakt podaci organizatora festivala ekipe Salsa Motion Team iz Beograda:

Salsa u Juridicumu u petakPosle kraće pauze u petak, 26. oktobra, biće ponovo salse u klubu Juridicum!

Telefoni za rezervacije su 064-261-4560 i 062-2332-79 a rezervacije važe do 23h tako da preporučujemo da dođete na vreme i iskoristite svoju rezervaciju.

Ukoliko neko ima muzičku želju može je ostaviti na zidu Facebook događaja do četvrtka popodne.

Organizator žurki nas je obavestio da u petak 19. oktobra neće biti salse u klubu Juridicum.

O terminu sledeće žurke bićete obavešteni pravovremeno, kada nam organizatori dostave informacije.

Do tada uživajte u jednoj lepo bachati.

Ovog petka, 5. oktobra, neće biti salsa žurke u klubu Juridicum. Od organizatora očekujemo informaciju o sledećem terminu žurke o čemu ćemo vas pravovremeno obavestiti.

Za to vreme uživajte u jednoj dobroj salsi :)

Orquesta de Buena Vista en Belgrado 2012Orkestar Buena Vista Social Club je nakon legendarnog dokumentarca iz 1999. godine postao globalno popularni salsa bend koji promoviše kubansku muziku i kulturu širom planete.

Neki od članova tadašnjeg sastava nažalost nisu više sa nama (Ibrahim Ferrer, Compay Segundo i dr.), ali trenutni lider ovog benda – čuvena pevačica Omara Portuondo (82) dočaraće nam Kubu kroz zvuke salse, son montunosa, danzona, cha cha cha, bolerosa i kubanskog jazza.

Koncert će biti održan 24. novembra u Sava Centru u Beogradu u 20:30h, a cene ulaznica su 1800, 2100, 2500 i 3000 dinara. Organizator koncerta je koncertna agencija Long Play iz Beograda.

Karte se mogu kupiti na blagajni SC i putem Eventima (pogledajte Interaktivnu mapu sedenja za slobodna mesta na navedenom linku).

Nekoliko korisnih adresa:

Dok čekate koncert uživajte u pesmi Omare Portuondo:

Letnja sezona salsa žurki u LoCo Tropic Baru je završena prošlog utorka tako da ovog utorka (18. septembra) neće biti salse.

Žurke se sele/vraćaju u klub Juridicum – klub na Pravnom fakultetu, gde su se žurke održavale tokom prolećne i zimske sezone.

Očekujemo potvrdu početka žurki u Juridicumu i za sada je nezvanični početak petak 21. septembar, ali ćete o tome biti obavešteni za par dana kada nam organizatori dostave konačne informacije.

Do tada uživajte u jednoj lepo pesmici – Miguel Enriquez – Que te den:

Salsa žurka u Banovini - posterU organizaciji SKC Niš i plesnog kluba Swing dolazi nam jedna velika salsa žurka pred sam početak novih plesnih sezona u niškim plesnim klubovima.

Žurka će biti održana u petak 31. avgusta od 22h u dvorištu Banovine, rezident DJ je Sanja Štulić (aka DJ Sanya), a ulaz na žurku je besplatan!

Banovina se više puta pokazala kao odlično mesto za salsu a ubeđeni smo da će tako biti i ovog puta. Za fanove Facebooka tu je i event napravljen za ovo dešavanje.

Vidimo se na žurci!

blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37