Svi postovi sa bloga: Walter.rs

 

12. 12. 2010. / 21.01.2011.god.

….

Umreću noćas na postelji zadnjeg sećanja na tvoj lik. Bežim daleko, gde te nikada neću sresti, jer ne mogu da nemam te. Obriši usnama svakog pre tebe i stavi zid za one koji dolaze, uspavaj me da nikada ne budim se, ti nestvarni čoveče ne brini, znam nemam [...]

Klavirsko izvodjenje muzičkog remek dela nepoznatih autora. Duo: Milojević Zoran @mzoran i Staniševski Djordje @Walter030
Tablet računari su mnogima već odavno u mislima i verujem da nema osobe koja je aktivno na internetu a da joj neki Android tablet nije prioritet kada treba da se pazari neki novi gedzet! Većini to ipak ostane samo želja zbog previsoke cene ovih uredjaja. Ovih dana ta želja se može i ostvariti zahvaljujući Telenoru i neverovatnim popustima na Android Tablet računare u njihovoj ponudi.
Dva meseca posle pojavljivanja prvih fotografija novog Kragujevačkog modela Fiata, ovih dana cure nove informacije o izgledu i imenu ovog automobila koji bi svetsku premijeru trebao da doživi početkom marta na salonu autimobila u Ženevi
Odavno se zna da Bor, iako mala sredina, ne zaostaje puno za velikim razvijenijim gradovima, kada je u pitanju korišćenje interneta i društvenih mreža.
Volite mace? Naravno da volite mace!! Pogledajte pet veoma veoma smešnih situacija u kojima jedna mačka može da se nadje. Ne propustite poslednji sjajni video kao bonus!!
Beogradska grupa S.A.R.S. izgleda ne ume da napravi lošu pesmu. Posle hitova: Budjav lebac, Rakija, Ratujemo ti i ja... evo novog spota za odličnu pesmu Perspektiva. Uživajmo u dobrim zvucima!
Ko bre još voli ponedeljke? Ja ih sigurno ne volim. I svakog ponedeljka izgledam otprilike ovako. A vi?
Sinoć sam ćaskao sa nekim lepim i dragim osobama, i jedna od tema koju smo dotakli bilo je "ono" vreme. I mene uhvatila neka nostalgija. Yugoslavia kakvu svarno želim da pamtim.
Trećeg januara 2012. biće održan TweetUp za sve zainteresovane Tviteraše, Fejsbukaše i ostale korisnike interneta iz Bora. Biće to prvo okupljanje u novoj 2012. godini, sa kojim ćemo zaokružiti godinu koja je za nama i ući u godinu koja je pred nama sa pozitivnom energijom.
blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37