Svi postovi sa bloga: Neutrinci u Srbistanu

Neobicna igra sa magicnim prstenovima )

Na slici su 9 delfina ili ne?

Pazi sad pricu od naslova iz novina:

U srpkim bolnicama gore nego u zatvoru … tuzno je sve to dok se ministar seta po bolnicama u svetu. Patrijarh, za one koje ne znaju neki glavni cova u nasoj crkvi, zaratio sa vojskom zbog neke konferencije. Korupcija je model ponasanja sto pokazuje i da je akcioni plan protiv korupcije izgubljen.Vreme pacova jos traje, dok mi nikako ne priznajemo nezavisnost. Rodni iz Mucki se pojavio u Novom Sadu.

WTF? Jeste tesko je, i sve to, al ajde bar za pocetak za budemo dobri ljudi.

Evo malo materijala za ispiranje na religioznom nivou:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/najutjecajniji-svjetski-intelektualci-uhitite-papu-ratzingera/554858.aspx
http://blejac.com/ekstremna-religiozna-posvecenost/
http://www.trojka.rs/beli-svet/12031-kamenovana-do-smrti-jer-je-ucestvovala-na-takmicenju-u-lepoti.html

I za kraj kako se izboriti sa policajcima koji “postuju” pravila po svaku cenu:

Dominique Persoone je cova koji pravi svasta od cokolade. Izmedju ostalog provalio je alternativni nacin konzumiranja ove poslastice:

Da je Google stvarno ponekad super alatka dokazuje nam i primer David Martines-a koji je analizirajuci fotke sa Google Mars projekta naisao na cudnu gradjevinu:

Ucitelj na odredjeno vreme, partijski odmetnik, poslat u neku zabit na iskusenje. I nesvesno postao novo sunce za malo seoce kod Krusevca.

… Jer Boljevac je selo na kraju puta. Od Kruševca prema Ribarskoj Banji vodi asfalt, a onda se ispred Banje skreće na široku izlokanu zemljanu stazu, koja uranja u bujno zelenilo Velikog Jastrepca. Tri-četiri kilometra uzbrdice i kroz krošnje drveća ukažu se krovovi, već zeleni od starosti.

Još prve godine kad je došao učitelj Aca, kako ga svi zovu, počeo je da sređuje zgradu škole. Okrečio je učionicu i u Kruševcu iskukao nove klupe za đake, pa je to sada svakako najmoderniji nameštaj u selu. Zidove su đaci ukrasili svojim radovima, a u učionicu su uneta i dva kompjutera. …


Dalje kroz Beograd seta pravi vilenjak i propoveda pricu o prirodi:Zvukomir Mirozvuk
– Jer ljubav ima talenat

Procitajte i pricu o decaku iz Sombora koji je se samo prikljucio pozitivnoj masi:

… Sedamnaestogodišnji Lazar Rišar iz Sombora, ni ne znajući o čemu se radi, priključio se trci i bez sportske opreme i vode, pri temperaturi od skoro 30 stepeni, u starim cipelama i pantalonama istrčao je polumaraton u dužini od 21,1 km za dva sata i dvadeset dva minuta.

Lazar je jedno od 11 dece iz veoma siromašne somborske porodice koja živi u kućici na Malom katoličkom groblju. Završio je samo dva razreda Specijalne osnovne škole “Vuk Karadžić”, ima manje probleme u govoru, ume da napiše svoje ime štampanim ćiriličnim slovima i da čita osnovne brojeve, i to je sve što poseduje od obrazovanja. …

“Ono što radijacija mikrotalasne peći radi na najednostavniji način opisuje efekte upotrebe mobilnog telefona, on vam jednostavno kuva mozak. Dakle, uz to što pospešuje razvoj raka i tumora, utiče i na kognitivne aktivnosti kao što je pamćenje, s obzirom na to da se deo mozga odgovoran za pamćenje nalazi u prednjem čeonom režnju, tj. upravo tamo gde držimo telefon dok razgovaramo.”

“Mnogi pušači paze na ishranu, ali ne mare što duvanski dim koji udišu sadrži oko 4.000 različitih hemijskih elemenata koje uništavaju respiratorne puteve i oštećuju pluća i druge organe.”

Via Trojka

Preslusaj i salji dalje, nekada je prica laksa kroz muziku ;)

Dubioza kolektiv je bend iz Bosne i Hercegovine osnovan 2003. godine od članova grupa Gluho doba against Def Age (Zenica) – Adisa Zvekića, Almira Hasanbegovića – i Ornamenata (Sarajevo) – Brane Jakubovića i Vedrana Mujagića. Kasnije, bendu se priključuju gitarista Armin Busatlić (ex- SCH, Beastly Stroke), bubnjar Senad Šuta, perkusionista Orhan Oha Maslo te sound inžinjer Dragan Jakubović.

Besplatan download

I ove je godine Global Peace Index objavio listu najmiroljubivijih zemalja na svetu, u koju su uvrštene 153 zemlje. Pri stvaranju liste u obzir su uzete statistike o zločinima u zemlji, potrošnja na vojsku i odbranu, kao i u kolikoj se meri poštuju osnovna ljudska prava. Za razliku od 2010. godine, kad je najmiroljubivijom zemljom proglašen Novi Zeland, ove se godine na vrhu liste nalazi Island.

Mapa miroljubivosti

Srbija na 84. mestu najmiroljubivijih …
Aelita Andre

Aelita Andre

Vulkan se nalazi oko 800 kilometara južno od prestonice Santjaga.

Cile: Vulkan se nalazi oko 800 kilometara južno od prestonice Santjaga.

Aelita Andre

Aelita Andre

Vulkan se nalazi oko 800 kilometara južno od prestonice Santjaga,

Cile: Vulkan se nalazi oko 800 kilometara južno od prestonice Santjaga.

)

blogodak blog

Blogodak?

Blogodak je vaš pogled na domaću blogosferu. Prijavite se i napravite sopstvenu listu blogova koje pratite.

O projektu

Podrška

MyCity.rs

DevProTalk

Duhovi iz Palmotićeve 37