12 poklona koji će oduševiti i najizbirljivije mladence

Izabrati idealan poklon za mladence često nije ni najmanje lak zadatak. Prvi savet – poklon za mladi bračni par treba da bude koristan, zanimljiv i ukoliko je to moguće originalan. Ideje se javljaju na svakom koraku i sve dok nije u pitanju samo koverta sa novcem na dobrom ste putu.

Mladenci su odavno rezervisali restoran za svadbu, dogovorili sa muzičarima, mlada je odabrala venčanicu prema svojoj građi, burme su kupljene. A vi ne znate koji poklon za venčanje da odaberete.

U ovom članku, mi vam donosimo 12 idealnih poklona koji će oduševiti i najizbirljivije mladence.

Praktičan poklon – Posuđe i kuhinjski aparati

Poklon u vidu neke korisne stvarčice za kuću ili stan u kome će mladenci živeti je uvek dobar izbor, a među njima posebno mesto zauzimaju kuhinjski aparati i posuđe.

Set za ručavanje

Idealan poklon za mladi bračni par koji zajedničke životne korake prave samostalno. Tanjiri, escajg, posude za kuvanje i odlaganje hrane su nešto što je svakoj porodici neophodno.

Ukoliko mladenci još uvek ne znaju da kuvaju, ovo je odlična prilika da u novom posuđu zajedno spremaju hranu i uče se kulinarskoj veštini. Serviranje hrane na setu za ručavanje koji je vaš poklon će dodatno upotpuniti lep obrok.

Kutija sa vinom i čašama

Savršen poklon za sve ljubitelje vina. Prelepa drvena kutija koja može da stoji i kao ukras u nekom delu dnevne sobe ili stana, je originalan i praktičan poklon za mladence.

Prednost ovog poklona je i u tome što se sve više pažnje usmerava na pakovanje vina i očuvanje njegove svežine, tako da kutiju za vino možete pronaći u svim oblicima i veličinama. Ideje su kreativne i univerzalne, a ukoliko su i mladenci takvi, kutija za vino će biti idealan poklon za njih.

Blender

Blender je nešto što je zaista neophodno svakom domaćinstvu koje vodi računa o svojoj ishrani i zdravom životu. Spremanje ledenih smoothia ili toplih zimskih voćnih napitaka upotpuniće njihov dnevni obrok bogatim namirnicama.

Takođe, blender je idealan i za mlade porodice koje planiraju da imaju decu. Priprema hrane ili raznog povrća u kašastom obliku otvoriće dečiji apetit.

Idealan poklon – Tehnika

Televizor

Televizor se mladencima poklanja od kada je „sveta i veka“. Bez obzira na istoriju poklanjanja ove elektronske tehnike, tv nikada neće biti višak u kući. Sa današnjom tehnologijom, odabir televizora je pravi izazov, naročito za ljubitelje igrica ili filmofile.

Odaberite mladencima najnoviji smart televizor, sa velikim ekranom, HD rezolucijom ili najboljim zvučnicima. Ima li šta lepše od opuštanja uz omiljeni film ili igricu sa partnerom.

Pegla

Najverovatnije je do trenutka svadbe mladoženji stvari peglala majka ili sestra. Taj posao može da preuzme buduća supruga ili će mladoženja morati sam da nauči ovu čudnu veštinu. Šalimo se malo. Kako god da se dogovore, budućim mladencima će pegla sigurno biti preko potrebna.

Tehnologija je i ovde napredovala, tako da su sada u ponudi pegle koje samo što ne peglaju same. Treba samo malo da se usmere preko garderobe.

Aparat za kafu

Dan u novom domu sa izabranim partnerom, ne računa se da je počeo bez dobre, jake kafe. Aparat za kafu je odličan poklon za ljubitelje ovog napitka. Bilo da je u pitanju espresso, filter kafa ili bilo koja druga, ovaj aparat će sigurno obradovati mladence i odlično se uklopiti u njihov novi dom.

Odabirom kafe aparata, sa svakim spremanjem kafe, mladenci će se sigurno setiti vas. Još jedan razlog više da im poklonite baš ovakvu stvar.

Koristan poklon za mladence – Detalji za kuću koji život znače

Lampa

Da li ste znali da pravoj toploj atmosferi prijatnog doma dosta doprinosi i osvetljenje? Dekoracija novog mesta za život je od velikog značaja kako bi se svi osećali prijatno. To je mesto gde se provodi najviše vremena u intimi porodice ili okupljanju prijatelja.

Još jedan savet pri odabiru idealnog poklona koji će oduševiti i najizbirljivije mladence jeste odabir moderne i unikatne lampe. Izbor je zaista veliki. Trudite se da lampu uklopite u njihov ambijetn, ukus i potrebe.

Posteljina

Još jedan predlog  može da bude i kvalitetna i udobna posteljina, blagih boja. Ovakav poklon nikada nije višak i uvek je dobro došao. Pri odabiru posteljine ne vodite se idejom da to samo odradite bez obzira na cenu i kvalitet.

Birajte posteljinu kao da je birate za sebe, jer ukoliko vi ne bi želeli da spavate na tome, sigurno neće želeti ni mladenci. Nemojte trošiti novac na nekvalitetne stvari.

Ram za slike

Ram za slike često spada u kreatvne poklone za mladence. Savršen je za čuvanje lepih uspomena budućeg bračnog para. Takođe, svoju kreativnost možete maksimalno uneti u odabir.

Možete sami napraviti ram i ukrasiti ga po želji. Sećanja mogu biti vezana i za vaše zajedničke uspomene.

Zanimljivi pokloni – važna je pažnja i koliko dobro se poznajete

Putovanje

Bilo da se opredelite za poklon putovanje na more, na planinu, vikend u spa centru, neku evropsku ili neku egzotičnu destinaciju, to  će sigurno oduševiti mladi bračni par. Tada dobijaju sve. Priliku da budu sami i pobegnu od uzbuđene rodbine i raznih planova, kao i mogućnost uživanja u odmoru bez prevelikog troška.

Poklon ovog tipa je savršen za sve entuzijaste koji vole da ugode prvenstveno sebi i koji znaju da uživaju u životu na pravi način.

Fotografisanje

Unajmite profesionalnog fotografa i za jedan dan napravite uspomene za celi život. Može biti usredsređen samo na mladence, ali možete da pozovete uže društvo i u saradnji sa fotografom, na nekoj lepoj destinaciji, uživate u fotografisanju.

Poklon u vidu zajedničkih fotografija, mladence će podsećati na vas i znaće da se njihovom svadbom ne menja jaka veza među vama.

Originalan poklon

Pustite mašti na volju. Pored velikog izbora uobičajenih darova, potrudite se da budete kreativni i inovativni. Napravite im sami poklon u vidu seta za kupatilo (bade mantil, papuče, peškir sa njihovim inicijalima), unikatnih čaša za šampanjac ili putnih kofera.

Izbor i mogućnosti su dosta velike, tako da je sve na vašoj ideji i originalnosti.

Na kraju, vodite se idejom da mladenci počinju zajednički život od nule. Sve im je neophodno, pa bi vaš odabir određenih poklona za mladnece dosta uskratio vreme mladom bračnom paru. Ne zaboravite da budete originalni, kreativni i naravno praktični.

 

 

 

About the author

Bloger

Obožava dobre sadržaje.

View all posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *