Evropa

Kako najbrže i njajeftinije do popularnih destinacija Zapadne evrope

Savremena saobraćajna infrastruktura omogućava izuzetno brz i jednostavan prevoz putnika u najudaljenija mesta sveta. Od naše zemlje polaze različiti autobusi, kombi i taksi prevozi, vozovi, ali i brojni avioni do mnogih udaljenih gradova Evrope i drugih kontinenata.

Mnogo je različitih načina za brz odlazak do zemalja Evropske unije. Međutim, iz naše zemlje to je kombi prevoz Temišvar – Aerodrom, odakle se organizuju brojni letovi uz odlične uslove i cene koje svako može da obezbedi sebi na vreme.

Kombi prevoz do Temišvara – Aerodrom

 

Iz Beograda polazi mnogo različitih vidova prevoza do susednih zemalja, i dalje ka državama Evropske unije. Kombi prevoz putnika vrlo je popularan način odlaska u susednu Rumuniju, odakle se brzim i jeftinim letovima stiže na željenu destinaciju i na najudaljenijim adresama. Postoji više različitih agencija koje organizuju prevoz do aerodroma Temišvara, sa mogućstvom izbora satnice i mesta polaska. Na bazi dogovora sa putnicima i orijentaciji polaska kada odgovara najvećem broju ljudi, polasci su vrlo fleksibilni pojedinačnim potrebama ljudi. Kombi prevoz do Temišvara i dalje do Aerodrom, traje nekih dva sata u zavisnosti od zadržavanja na graničnom prelazu. Međutim, ukoliko je to deo transfera na koji se nadovezuje let iz Temišvara, uvek se kreće dosta ranije, kako bi se stiglo na vreme na proceduru i ukrcavanje na let. Cena karte za vožnju kombijem Beograd – Temišvar je oko 15 evra u jednom pravcu.

Letovi Low Cost kompanija iz Temišvara

Ukoliko se odlučite za kombi prevoz Beograd Temišvar do aerodroma, kao vid transfera na odgovarajući let ka zemlji Evropske unije, vidno ćete uštedeti novac. Takođe, ukoliko se odlučite za neki let Low Cost kompanije, te finansijske uštede će biti još mnogo veće. Letovi ovih kompanija su vrlo rasprostranjeni sa aerodroma u Temišvaru, u pogledu destinacija, satnica i ugodnosti putovanja. Organizuje se oko 30 letova od Temišvara do gradova drugih zemalja.  Neki letovi su do sledećih odredišta: Grčke, Milana, Venecije, Barija i Rima u Italiji, Berlina, Dizeldorfa, Frankfurta i Minhena u Nemačkoj, zatim do Barselone, Valensije i Madrida u Španiji. Pored toga, direktni letovi Low Cost kompanija postoje i do Pariza i Brisela. Letovi su različitog vremena trajanja i cene, ali u svakom slučaju su znatno povoljnije od standardnih avio kompanija. Tako, let do Grčke traje nekih sat i 30 minuta. Do Španije je najduži let, skoro 3 sata, u zavisnosti od tačnog odredišta. U kombinaciji leta do kog izaberete kombi prevoz Temišvar – Aerodrom, sigurno ćete biti zadovoljni i uslugom i cenama.

Prednosti Low Cost kompanija

Mnogo je razloga zašto su Low Cost kompanije popularne, među kojima su one i koje organizuju letove iz Temišvara u zemlje Evropske unije. Prvo, ove kompanije imaju cene karata koje su znatno niže od drugih avio kompanija. Zarađuju tako što biraju aerodrome na kome su niske tarife, nemaju dugoročno zaposlene radnike i imaju veliki obim posla. Samim tim, isplate im se znatno niže cene.

Usluge koje pružaju Low Cost kompanije su identične onima koje pružaju druge. Imaju užinu tokom leta, piće, časopise i sve drugo što čini putovanje bezbednim, udobnim i opuštenim, ali se obično sve usluge osim prevoza plaćaju dodatno, ali nije velika cifra. Još jedna prednost Low Cost kompanija jeste to što su rezervacije brze, putem online, telefonske linije ili lično. Promena mesta u avionu, kasna rezervacija i čekiranje posebnih prtljaga je brzo izvodljivo, ali se takođe dodatno plaća.

Jedan od najbržih puteva do zemalja Evropske unije iz naše države jeste kombi prevoz Temišvar – Aerodrom, sa direktnim ukrcavanjem na odgovarajuće letove Low Cost kompanija za željenu destinaciju. Iskoristite sve prednosti brzog, efikasnog, pouzdanog i cenovno pristupačnog prevoza i uživajte u putu.

About the author

Bloger

Obožava dobre sadržaje.

View all posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *