soping-kupovina

Najpoznatiji autleti koje ljubitelji šopinga moraju obići

Letnja sezona se približava kraju, a jesen i zima samo što nisu. Ljubitelji šopinga znaju šta to znači – vreme je za osveženje garderobera i opremanje za novu sezonu. Ukoliko volite kvalitetnu, brendiranu garderobu, a želite da je kupite što više za što manje novca – autlet tržni centri i ritejl parkovi su pravi izbor za vas.

Svi ovi centri imaju povoljne ponude, a i kvalitetnu garderobu sa puno ponuđenih izbora. I ne samo to – šoping u njima postaje pravo uživanje, jer su na velikom prostoru, prostrani, a puni kafića i restorana u kojima možete da se odmorite. U nastavku teksta možete da pročitate koja su to 3 najpoznatija autleta u Evropi i odlučite se gde ćete obaviti vaš jesenji šoping.

Parndorf, Austrija

Ovaj šoping centar nalazi se u Austriji, na autoputu Budimpešta – Beč, a od Beča je udaljen samo 30 minuta vožnje. Dakle, do njega nije teško stići, a ukoliko ne biste želeli da krenete kolima, možete pronaći i prevoznika ili turističku agenciju koja organizuje ture do Parndorfa.

U Parndorfu možete pronaći preko 600 brendova muške, ženske, dečije mode, kao i modnih dodataka, obuće, stakala, porcelana itd. Ukratko – sve što može da vam zatreba smešteno je u oko 150 prodavnica.

Autleti su poznati po pristupačnim cenama i velikim popustima, pa se tako u Parndorfu mogu pronaći i artikli na popustu i do 70%.  Ovaj autlet je otvorenog tipa, ima široka šetališta između prodavnica i jako lepo izgleda. Takođe, ima odličnu ponudu restorana u koje možete sesti i okrepiti se kako biste što svežiji nastavili sa šopingom.

Palmanova, Italija

Svi smo nasledili priče o šopingu u Trstu naših baka i majki, a nema sumnje da je ovaj grad i dalje odličan izbor za obavljanje šopinga. Ali, ukoliko želite da kupujete u jednom od najboljih autleta u Evropi, od Trsta ćete produžiti severnozapadno autoputem do grada Palmanova u okolini Trsta u kome se nalazi ovo autlet šoping selo.

https://youtu.be/2hLXMBXQ-vY

Kao i austrijski Parndorf, Palmanova autlet centar je na otvorenom prostoru, pa spada u kategoriju “šoping-sela” koju mnogi šopingholičari preferiraju. Otvoren, u Italiji, dakle sa, uglavnom, lepim vremenom i ponudom od oko 100 prodavnica najpoznatijih italijanskih i svetskih brendova, sa velikim popustima, ovaj šoping centar mnogima je omiljen.

I za njega se mogu naći ture koje se organizuju radi posećivanja autleta, ali lako je dostupan i ukoliko se odlučite da krenete kolima – nalazi se na autoputu Trst – Venecija. Ako želite i da prespavate u nekom od ovih prelepih italijanskih gradova, dovoljno je da pred put rezervišete i smeštaj, pa se iz šopinga nećete vraćati umorni.

Mega outlet store, Grčka

Mega outlet store nalazi se na samo 8 kilometara od centra Soluna i jedan je od najpoznatijih autleta koji se nalaze u jugoistočnom delu Evrope. Ima veliku ponudu poznatih svetskih brendova, a posebno se izdvaja po velikim popustima. Kao i ostali navedeni autleti, izuzetno je prostran i ima poseban deo sa restoranima i kafićima. Ukoliko ne idete kolima, iz Soluna posebna autobuska linija svakih pola sata vozi do ovog autleta.

Mega autlet je zatvorenog tipa pa je bolji izbor za one koji više vole šoping u zatvorenom prostoru. Zatvoren šoping prostor  posebno je dobar izbor kada se radi o  zimskom šopingu, zbog toplote koja je u ovakvom tržnom centru zagarantovana.

Važno je da pre odlaska, odete na zvaničan sajt autleta za koji se odlučite kako biste se informisali o svim detaljima, kao i o veličini popusta u tom trenutku. Za koji god da se odlučite, nema sumnje da će vam autlet omogućiti najveće uživanje u kupovini najkvalitetnijih, a u isto vreme veoma pristupačnih stvari.

About the author

Bloger

Obožava dobre sadržaje.

View all posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *