blogodak

Da li ste započeli svoje pripreme za doček Nove godine?

Doček Nove godine se pribiližava i pripreme za najluđu noć su u punom jeku. Kako je ovaj dan nešto što čekamo cele godine, ne čudi što priprema za njega traje nekoliko meseci. Odabir odeće, kome ćemo prvom čestitati u ponoć, šta da poželimo sebi za narednu godinu i kada početi sa zabavom, neke su od najvećih dilema.

Bilo da ste se odlučili da prve dane nove godine provedete na nekoj egzotičnoj destinaciji ili u izlasku sa društvom, donosimo vam nekoliko saveta za nezaboravnu noć.

Započnite sa vežbanjem

Nikada nije kasno da počnete sa vežbanjem i ovo malo vremena možete da iskoristite kako biste stekli što bolji izgled. Počnite sa redovnim odlascima u teretanu i pronađite tip vežbi koji vam najviše odgovara. Pronađite programe za vežbanje koji će odgovarati vašoj trenutnoj kondiciji i vremenu koje možete da izdvojite. Pored toga, ishrana je bitna stavka u procesu gubitka kilograma i dolaska do lepše figure. Ne morate da držite stroge dijete niti da se izgladnjujete, dovoljno je samo da malo pripazite šta jedete i bićete zadovoljni rezultatima.

Odabir odeće

Postoje dva tipa odevne kombinacije za doček i možete da zablistate u obe ukoliko detaljno isplanirate unapred. Prva varijanta je za one koji vole malo opušteniji način života i ne žele da se previše nerviraju oko savršene kombinacije. Za muškarce su košulja i farmerice uvek klasičan izbor koji može da se upari sa bilo kojim parom odeće dok devojke mogu da odaberu ležernije haljine ili pantalone i bluzu. Oni koji provode više vremena pred ogledalom, mogu da isprobaju malo svečanije kombinacije – pantalone, sako i košulja za muškarce dok devojke mogu da dozvole sebi svečanije haljine ili elegantne kombinezone.

Novogodišnje odluke

Kako se ne biste zatekli u ponoć bez ideje šta možete da poželite i obećate sebi kao i šta želite da uradite u narednoj godini, razmislite unapred o ovim stvarima. Jedna od odluka može biti neko egzotično putovanje za koje ćete štedeti prvih nekoliko meseci. Pored toga, ono što će vam biti korisno na putovanju jeste poznavanje stranog jezika. Opredelite se za uvek potrebno učenje engleskog jezika te se raspitajte za najbolje škole. Kada spojite ove dve stvari, dobićete ne samo uspomene za ceo život, nego i znanje koje ćete moći da primenjujete svakodnevno.

Gde na doček?

Dnevne žurke su sve popularnije i iako se uvek čine kao dobra ideja, umeju da budu prilično iscrpljujuće. Zato je potrebno da napravite plan sa društvom i pobrinete se da budete svi zajedno u ponoć. Ukoliko se pak odlučite za organizovani doček, pobrinite se da rezervišete svoje mesto na vreme i kupite karte jer su najbolje žurke i najtraženije. Najlakše je onima koji se odluče za kućnu varijantu te njima preostaje jedino da smisle koju hranu žele da serviraju i naprave odabir muzike koja će svima odgovarati.

Rešite se loše karme

Kada ste završili sa pripremama za doček, razmislite malo o stvarima koje su vam smetale u prethodnoj godini. Po starom verovanju, ne treba ući u novu godinu dok se ne rešite svih loših stvari iz prethodne. Počnite sa stvarima koje vas okružuju i napravite selekciju svega što želite sa vama u novim avanturama i onoga što vas podseća na neke loše stvari iz prethodnog perioda. Prizovite dobru karmu i donirajte sve što vam je višak ili ste prerasli i videćete kako će ovaj vaš mali korak nekome ulepšati praznike.

Nakon što prođete kroz sve ove stvari, ostaje vam jedino da odlučite kome ćete prvom poželeti najlepše želje u ponoć i prepustite se uživanju sa najdražim osobama. Nakon sveg truda koji ste uložili, iskoristite ovo veče da zaista uživate u prvim satima nove godine.

About the author

Bloger

Obožava dobre sadržaje.

View all posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *